Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü boş bulunan pozisyonların doldurulması için personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Buna göre ilgili kurum hazırlamış olduğu personel alım ilanını Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde bulunan duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yayımlanmış olan alım ilanına göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yüksek maaş ile çalışacak personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki adaylar hangi pozisyonlarda çalışacak.

HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ - 3 Personel - 6 Bin ila 7 Bin lira arası maaş
UÇUŞ TABİBİ - 2 Personel - 6 Bin ila 7 Bin lira arası maaş
UÇUŞ TEKNİSYENİ - 3 Personel - 7 Bin ila 8 Bin lira arası maaş
HELİKOPTER MAKİNİSTİ - 3 Personel - 7 Bin ila 8 Bin lira arası maaş

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonların yanlarında kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup personellerin alacağı maaşında ne kadar olduğu yazılmıştır. Alınacak olan personeller Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde 4/B sözleşmeli statüsünde istihdam edecek. Başvurular için adayların acele etmesi gerekiyor çünkü son başvuru tarihi 23 Eylül 2016 olarak duyuruldu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün yayımladığı ilana başvurmak için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz. Resmi bildiriyi incelemek için de aşağıda ki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

http://web.shgm.gov.tr/tr/preview/5151-4b-hizmet-sozlesmeli-personel-is-basvuru- formu
Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim