Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 10 Mart 2017 tarihli bir alım duyurusu yayımladı. Duyuru Devlet personel başkanlığı tarafından yapılmış olup, toplamda 11 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Olarak Personel alımı gerçekleştirecek. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü farklı niteliklerde 11 kişilik kadroyu Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti ve Uçak pilotu olarak dağıtmaktadır. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü adaylardan sınav şartı aramıyacaktır. 

11 Kişilik kadrolardan 7 si Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti olarak ve geri kalan 4 kişilik kadro ise Uçak Pilotu olarak dağılmaktadır. Adayların görev alacağı yer, Merkez Ankara, Yurt İçi Temsilcileri, İstanbul, Antalya ve Nevşehir olduğu bildirilmiştir. Adayların deneyim yılına göre alacakları maaş ta yüksektir. Maaş tablosuna göre adaylar en az 7.370,91 TL maaş alacak ve en yüksek maaş ise, 20 yıl ve üzeri mesleki tecrübeye sahip olmak şartı ile 13.434,13 TL dir. 

Başvuru yapacak adaylar, İlanın yayaınlandığı tarih itibari ile başlamak surati ile en geç 24 Mart 2017 Tarihi Cuma Günü saat 16:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurularınızı Buraya Tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvurusu onaylanan adaylardan başvuru belgelerin aslı daha sonra istenecek olup, Güvenlik Soruşturmasu olumsuz neticelenen veya başvuru sırasında gerçeğe aykırı belge sunan adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.  İlan hakkında yapılan duyuruya ulaşmak için buraya tıklayın.