Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine personel ihtiyacı için farklı bölümlerden toplamda 193 personel alımı gerçekleştiriyor. Alım başvuruları sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç 24 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Sosyal Güvenlik Kurumu adaylardan aradoğı nitelikleri taşımaları dahilinde başvurularını kabul edecektir. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANMAKTADIR:

Sosyal Güvenlik Kurumu alım yapacağı 193 kişilik boş pozisyon için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kabunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan genel şartları taşımak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, görevini yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık problemi olmaması, 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 80 puan almış olmaları, Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır. Ayrıca Diploması alan belirlemeyen, yalnızca önlisans derecesi veren adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURULAR:

Sosyal Güvenlik Kurumu 193 sözleşmeli personel alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 24 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular, https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do  sayfasından doldurlayacak başvuru formu ile elektronik ortamda yapılacaktır.

DAHA DETAYLI BİLGİYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Editör: TE Bilisim