Üniversiteler yaptıkları duyurular ile bünyelerindeki personel eksikliği için sözleşmeli olarak personel alım duyurusu yapıyorlar. Yapılan duyuruya Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel istihdamı için toplamda 82 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Selçuk Üniversitesi bünyesine, Ortaöğretimi, Önlisans ve Lisans mezunu alım gerçekleştirecek. Aşağıda alım kadrolarına ve aranan şartlara ulaşabilirsiniz.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Selçuk Üniversitesi alım yapacak olduğu 82 kişilik boş kadro ile, Orta Öğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümünden mezun olmak şartı ile 55 Hemşire ve Hemşirelik Lisans Bölümünden mezun olmak şartı ile 8 Hemşire ve toplamda 63 Hemşire, Ebelik Lisans Bölümünden mezun olmak şartı ile 8 Ebe, Önlisans Programından mezun olmak şartı ile 6 Sağlık Teknikeri, Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Düzeyinde Biyoloji Bölümünden mezun olmak şartı ile 1 Biyolog, Yükseköğretim Kurumlarını LisansDüzeyinde Fizik Bölümü mezunu ve Fizik Ana bilim dalında yüksek lisans yapmış olmak şartı ile 1 Sağlık Fizikçisi ve  Orta Öğretim Kurumlarının A.T.T. Bölümünden mezun olmak şartı ile 3 Sağlık Teknisyeni olmak üzere toplamda 82 Sözleşmeli personel alımı yapacak.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar Selçuk Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları, yapılacak olan güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı ve emekli aylığı almıyor olmak şartları aranmktadır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 12 Temmuz 2017 tarihinde başlamış olup en geç 26 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenilen başvuru belgeleri ile birlikte, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Biriminden temi nedilecek başvuru formunu doldurarak şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.) AYrıca ilanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim