Yayımlanan ilana göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı ( SSM ) bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak için toplamda 60 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda ve pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Ayrıca adaylara Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafından sınav yapılacaktır.

ALIM ALANLARI NELERDİR?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesine 60 kişili boş kadro ile, 23 Proje Mühendisi, 28 Proje Asistanı ve 9 Yönetici Asistanı olmak üzere toplam 60 kişilik kadro için ilan yayımladı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan , genel ve özel nitelikler aranmaktadır. Buna göre adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları ve Yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak şartları aranır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Proje Mühendisi Pozisyonu için; 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerden mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP1 uan türünden en az 70 puan almış olmak be bu alanda sınava girmemiş olmak.

Proje Asistanı için; Üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında Yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp1 Puan türünden en az 65 puan almış olmak ve Bu alanda sınava giripte başarısız olmamış olmak.

Yönetici Asistanı için; İlgili tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 pua almış olmak, Yapılan yabancı dil sınavından en az 50 puan almış olmak ( İngilice ) ve bu alanda sınava katılıpta başarızı olmamış olmak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar, başvurularına 03 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 18 Eyül 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihine kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim