Samsun Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Personel Alımı 2015

Samsun Devlet Opera ve Balesi Personel Alımı yapıyor. Samsun Devlet Opera ve Balesi bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere 2 adet Atölye Elemanı ve 1 adet Sanatsal Yardımcı Elemanı alımı olmak üzere toplamda 3 adet Sözleşmeli Sanatçı alımı yapıyor. Sizde Samsun Devlet Opera ve Balesi ailesine katılmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, başvuruda gerekli olan belgelere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı Genel Müdürlüğümüz Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 2 Atölye Elemanı (Sesçi ve Kaloriferci) ile 1 Sanatsal Yardımcı Eleman alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1-Değerlendirmeye katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.

2-Atölye Elemanları için; Lise mezunu olmak, ilgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları aranır.

3-Sanatsal Yardımcı Elemanlar için; Yüksekokul mezunu olması, bir yabancı dili (tercihan İngilizce) iyi derecede bilmesi veya bilgisayar programlarını yeterli düzeyde kullanabiliyor olmasının yanı sıra Opera, Bale ve Tiyatro konularında iyi derecede genel kültür ve bilgi sahibi olması, diksiyonunun düzgün olması ve iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyetinin yüksek olması nitelikleri aranır. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türk Uyruklu Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Atölye Elemanı Uygulama Müfredatı Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Atölye Elemanı ve Sanatsal Yardımcı Eleman olarak çalıştırılacak sanatçılar, Müdürlük tarafından belirlenecek değerlendirme yapılan branşla ilgili en az 3 kişilik komisyon tarafından dinleme ve denemeye tabi tutularak başarılı olanlar ile sözleşme yapılacaktır. BAŞVURU ŞEKLİ Başvurular, en geç 23 Mart 2015 Pazartesi günü saat 9.30' a kadar ilgili Müdürlüğe; 1-Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 2-Diploma Örneği, 3-2 adet Fotoğraf, 4-Dilekçe, 5-Sesçi (Ses Prodüksiyon Kurs Bitirme Belgesi) 6-Kaloriferci (Yetkili Kalorifer Ateşçi Belgesi, Usta Öğreticilik Belgesi, Ustalık Belgesi ve Doğalgaz İç Tesisatçılık Belgesi) ile şahsen ya da posta yolu ile aşağıdaki adrese yapılabilir. SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ Yer : Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mah. No: 167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/SAMSUN Tarih : 23 Mart 2015 Pazartesi Saat : Atölye Elemanı sınavı 10.00 / Sanatsal Yardımcı Eleman sınavı 14.00 İRTİBAT TELEFONLARI: (0362) 431 50 00-02

Editör: TE Bilisim