Samsun Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Orkestra Sanatçısı Alımı

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel alımı yapıyor. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı çalışma grubunda, gün başına çalışacak 1 adet sözleşmeli Orkestra Sanatçısı alacaktır.Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, Adaylarda aranan niteliklere, Sınav şekline, Başvuru şekline, Sınav yerine, Sınav tarihine, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1-Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır. 2-Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmak Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türk Uyruklu Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Orkestra Sanatçısı Uygulama Müfredatı Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Orkestra Sanatçısı olarak çalıştırılacak sanatçılar, Müdürlük tarafından belirlenecek değerlendirme yapılan branşla ilgili en az 3 kişilik komisyon tarafından dinleme ve denemeye tabi tutularak başarılı olanlar ile sözleşme yapılacaktır.

SINAV ŞEKLİ

PİYANO: a)W. A. Mozart veya J. S. Bach Piyano Konçertolarından birisi, sadece 1 ve 2 nci bölüm, kadansıyla (Piyano eşlikli). b)Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra, opera, piyano eserlerinden seçmeler. (Önemli Opera eserlerinin piyano-şan indirgemelerinden komisyon tarafından belirlenecek seçmeler. Adaydan piyano partisini çalarken şan partisini söylemesi, komisyon tarafından belirlenecek bir eseri başka bir tona transpoze ederek çalması ve bir orkestra partisyonundan eseri deşifre etmesi beklenecektir.) BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular, en geç 28 Kasım 2014 Cuma günü mesai saati bitimine kadar ilgili Müdürlüğe; 1-Diploma Örneği, 2-2 adet Fotoğraf, 3-Nüfus Cüzdan Fotokopisi ile şahsen ya da posta yolu ile aşağıdaki adrese yapılabilir.

SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ Yer :

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mah. No: 167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/Samsun Tarih : 01 Aralık 2014 Pazartesi Saat : 15.00 İRTİBAT TELEFONLARI: (0362) 431 50 00-02

Editör: TE Bilisim