Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisonlarda sözleşmeli olarak Bilişim personeli alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 4 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı gerçekleştirecek. Adayların başvuru yapabilmeleri için Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gereklidir.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi alımını yapacağı pozisyon için adaylara Sınav yapacak ve adayların bu sınava katılabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından ve Yabancı Dil Sınavından puan almış olmaları ve yapılacak sıralama sonucuna göre kadro sayısının 10 katı kadar aday sınava çağırılacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2017 yılına ait KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, dört yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği olan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İyi derecede ingilizce bilmek ve belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 19 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Adaylar başvurularını en geç, 02 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurularını “Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Kampüsü, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine şahsen veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde posta yolu ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadan dolayı kaynaklanan gecikmelerden Üniversitemiz sorumluluk kabul etmeyecektir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim