Sağlık Bakanlığı 19 Aralık 2016 tarhli yapmış olduğu duyurusunda göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. Alınacak adaylardan 2015 yılı veya 2016 yıllarındaki yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. Ve ayrıca yabancı dil sınavıvı puanın %30 u ile KPSS sınavının %70 lik oranları hesaplanarak kadro girişleri belirlenecektir. Sağlık Bakanlığı 1 kişi tam zamanlı Windows Sunucu Uzmanı, 1 kişi tam zamanlı Linux Sunucu Uzmanı, 8 lişi tazm zamanlı .Net Yazılım Uzmanı ve 1 kişi tam zamanlı .Net Yazılım Uzmanı olmak üzere toplamda 11 Sözleşmeli Personel alacak.

Alınacak adaylar, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, (Bu maddede belirtilen yükseköğretim mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 (iki) katı ödenecek pozisyonlar için başvuru yapabilirler.), Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Hizmetin gerektirdiği niteliklere ve yoğun iş temğposuna ayak uydurabilmek, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmışi olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Puan almış olmak ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" te belirtilen özlük hakları ve diğer kuralları kabul etmek şartı ile adaylar başvurularını gerçekleştirebilir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 19 Aralık 2016 tarihi ile 06 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, mesai saatleri (09:00-12:30, 13:30-18:00) içerisinde Sağlık Bakanlığı Mithatpaşa Caddesi No:3 D Blok Sıhhiye/Ankara adresinde bulunan Genel Evrak Birimine elden ya da posta ile teslim edilecektir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca İlanın Tam Metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim