Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 17 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı Hemşirelik pozisyonunda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesindeki bulunan 1 kişilik personel eksikliğini Hemşirelik pozisyonu ile kapatacak. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Belirlenen Hemşirelik pozisyonu için başvuruda bulunan adaylara sözlü veya yazılı sınav yapılmaksızın 2016 yılına ait KPSS puanı esas alınarak yapılacaktır. Adaylar Ortaöğretim düzeyinde Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Puan yükseliğine göre kadroya giriş işlemi belirlenecektir. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi alım yapacağı pozisyon için başvuru yapacak adaylardan, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlarını taşıyor olmak, ve KPSS sınavına girmiş olmak şartları arayacaktır. 

Adaylar, 3 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, Diploma veya mezuniyet belgesi örneği, Nüfus cüzdanı aslı ve 2016 yılı KPSS sonuç belgesi ile birlikte en geç 02 Mayıs 2017 tarihine kadar http://personel.idari.erdogan.edu.tr/ web adresinden temin edilecek örnek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir. Ayrıca posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurudan sonra KPSS puan sıralaması göz önüne alınarak adayların başvuru sonuçları http://www.erdogan.edu.tr/ adresinde yayımlanacaktır.
Editör: TE Bilisim