Devlet Personel Başkanlığı tarafından 26 Şubat 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre Diş Hekimliği Fakültesine 1 kişilik boş kadro ile Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak şartı ile 1 Sözleşmeli Hemşire alınacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sözleşmeli personel ilanına başvuru yapacak adaylar, ilanın resmi gazetede yayımlandığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar en geç 13 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, http://personel.idari.erdogan.edu.tr/ adresinden elde edilecek başvuru formu ile birlikte son başvuru gününe kadar Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir. Bunun dışında posta yolu ile yapılacak başvurular sayılacaktır. İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız.