Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda toplamda 7 kişilik boş kadro ile sözleşmeli oalrak personel alımı yapacağını belirtti. Ayrıca yayımlanmış olan ilana göre Alımlar KPSS Şartı olmadan yapılacak.

Buna göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 4 ingilizce dilinden, 2 Arapça Dilinden ve 1 ALmanca dilinden puan almış olan personeller alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı alımınıyapacağı sözleşmeli personel adaylarından, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili birimlerinden lisans bölmü mezunu olmak, İlgili Yabancı dillerden puan almış olmak, Alım alanı için ilgili tecrübeye sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 23 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru en geç mesai satti bitimine kadar Başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı n Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler, eksik belge ile ve ilânda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim