Devlet Personel Başkanlığı tarafından 17 Ekim 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Sözleşmeli olarak 1 kişilik kadro ile programcı alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu personeli seçme sınavından B grubu puan sırasına göre puan almış olmaları şarttır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesine alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Gurubu Puan durumuna göre KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, yabancı Dil Sınavından en az D sınıfı düzeyinde puan almış olmak ve Mühendislik Fakültesi bölümleri, Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri eğitimi bölümlerinin birinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Orta Doğu Teknik Üniversitesine başvuru yapacak adaylar, en geç 01 Kasım 2017 tarihine kadar Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlük Binasına şahsen yapılması gerekmektedir. Adaylar başvuru formunu Orta Doğu Teknik Üniversitesi resmi sayfasından indirip doldurabilirler. İlanın Tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim