Orman Genel Müdürlüğü 36 Sözleşmeli Personel Alacak
Orman Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştiriyor. Orman Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 36 adet Sözleşmeli Personel alıyor. Sizde Orman Genel Müdürlüğü ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Orman Genel Müdürlüğü 18 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları doldurmak amaçlı farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda toplamda 36 adet Sözleşmeli Personel alacak. Alınacak olan Sözleşmeli personellerden herhangi bir sınav şartı olmadan sadece KPSS B Grubu puan esas alınarak kadro yerleştirmeleri yapılacaktır. Aranan şartlar, kadro bilgileri ve başvuru bilgileri şöyledir.
KADROLAR:
 - 3 adet Tekniker,
 - 3 adet Destek Personeli,
 - 30 adet Büro personeli,
Olmak üzere toplamda 36 adet Sözleşmeli personel alınacak olup, her kadro için istenilen özel şartlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.
GENEL ŞARTLAR:
     - Henüz 30 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için ),
     - Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve İdare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. 
     - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 21 Aralık 2015 tarihi ile 08 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  http://erp.ogm.gov.tr/online_basvuru/ adresindeki başvuru formunu doldurarak başvuru işlemini çevrimiçi(online) olarak yapacaklardır. Yapmış oldukları başvuruyu onayladıktan sonra alacakları çıktıyı ıslak imza ile imzaladıktan sonra aşağıdaki belgelerle birlikte Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No:8/1 06560 - Yenimahalle / ANKARA adresindeki Orman Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Personel Şube Müdürlüğüne 21.12.2015 - 08.01.2016 tarihleri arasında bizzat elden teslim edeceklerdir. Posta veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
İlanın Tam Metnini İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.