Ondokuz Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ondokuz Üniversitesi bünyesine toplamda  47 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Ondokuz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak şartı ile sözleşmeli olarak Hemşire alımı yapacak. Ancak adayların bu kadroya başvuru yapabilmeleri için KPSS'den puan almış olmalarıda gerekmektedir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANMAKTADIR?

Ondokuz Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre puan almış olmak ve Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın duyurulması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular 15 gün içerisinde yani en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Buna göre başvurular, Ondokuz Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının resmi internet sitesinde bulunan başvuru sistemi ile online olarak yada şahsen olarak yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.