Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 32 adet sözleşmeli hemşire alacak. Sizde Ondokuz Mayıs Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamında verilmiş olan ayrıntıları inceleyebilirsiniz.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan 32 kişilik boş kadrosu ile personel alacak. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi veya Sağlık Bilimleri fakültesi Hemşirelik bölümü veya hemşirelik yüksekokulu 4 yıllık lisanas mezunu olan toplamda 32 adet hemşire alacak. Alınacak olan hemşireler KPSS B Grubu puan sıralamasına göre belirlenecektir. Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir;
GENEL NİTELİKLER:
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Herhangi bir suç dosyası bulunmayan adaylar,
     - Görevini devamlı yapmasına herhangi bir engeli bulunmayan adaylar,
     - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı aylığı almayan adaylar,
     - Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
Daha fazla ayrıntı için ilanın tam metnini inceleyiniz.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilanın yayınlandığı tarih itibari ile başlayacak olup 15 gün içerisinde ( 07 Aralık 2015 tarihine kadar ) başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel daire başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
İlanın Tam Maetni için buraya tıklayınız.
Editör: TE Bilisim