Devlet Personel Başkanlığı tarafından 02 mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre alım kadroları en az Lise mezunu olan adaylar için geçerlidir. Ayrıca adaylardan bu yönde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumu esas alınarak sıralama yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine alacağı sözleşmeli personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Gece dahil olmak üzere Nöbet usulü çalışasına engel durum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Daha önce sözleşmeli olarak görev yaptığı kurumdan çıkartılmamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından b grubu puan durumuna göre, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak niteliklerini taşıyan adaylar başvuruları kabul edilecektir. Ayrıca Eczacı Poziyonu için KPSS Şartı aranmamaktadır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine toplamda 224 kişilik boş kadro ile, 175 hemşire, 33 Sağlık Teknikeri, 4 Eczacı, 5 Fizyotarapist, 3 Diyetisyen ve 3 Psikolog olmak üzere toplamda 224 kişi alınacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Adaylara başvuru içni en fazla 15 gün verilmektedir. Buna göre adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte en geç 16 mayıs 2018 tarihine kadar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.