Ondokuz Mayıs Üniversitesi 07 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı hemşirelik pozisyonunda personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar 657 sayılı devlet memurları kanununa göre alınacak. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü veya hemşirelik yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmuş 44 sözleşmeli hemşire alacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Ondokuz Mayıs Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hal durumu olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır. Adaha önceki çalıştığı yerde hizmet süresi dolmadan görevinden kendi isteği ile istifa etmiş olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 

BAŞVURULAR:

Ondokuz Mayıs Üniversitesi iş başvurusunda bulunacak olan adaylar, nüfuz cüzdanı fotokopisi ve aslı, 2016 yılı KPSSP3 puan durumunu gösterir belge, 1 adet resim ve Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ile birlikte, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir). Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani, 21 Haziran 2017 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ise Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim