Türkiye İş Kurumu işsizliğin önüne geçmek için toplum yararına çalışmalarına devam ediyor. Özel şirket ve firmalar ile anlaşmalar yaptığı gibi kamu kurum ve kuruluşları ile de görüşme yapan Türkiye İş Kurumu sözleşmeli ve daimi statüsünde pek çok duyuru yayımlamaktadır. Buna göre yeni yayımlanan bildiriye göre Türkiye İş Kurumu bir senelik sözleşmeli statüsünde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımının okullar için yapılacağını duyurdu.
Söz konusu alınacak olan temizlik görevlileri il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde çalışacak. Türkiye İş Kurumu il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri hakkında da duyuru yaptı.

Personeller Nerede Çalışacak

Türkiye İş Kurumunun yayımladığı bildiriye göre toplam 460 temizlik görevlisi alımı yapılacak. Peki alınacak olan bu adaylar nerelerde çalışacak? Bildiriye göre;

Merkezdeki okullarda 165, Besni'de 50, Çelikhan'da 20, Gerger'de 35, Gölbaşı'nda 35, Kahta'da 95, Samsat'da 20, Sincik'te 25 ve Tut'da 15 temizlik personeli istihdam edecek.

Kimler Başvurabilir

Milli Eğitim Müdürlüklerinde çalışmak üzere toplam 460 temizlik görevlisi alınacak. Peki bu kadroya başvurabilmek için adayın hangi niteliklere sahip olması gerekiyor.

18 yaşını tamamlamış olmak
Açıköğretim hariç olmak üzere öğrenci olmamak
SGK - Bağkur'lu olmamak
Yukarıda adı geçen il merkez ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip olan adaylar temizlik görevlisi olarak istihdam etmek için başvuru yapabilir. Başvurular 20 Eylül 2016 - 29 Eylül 2016 tarihleri arasında İŞKUR başvuru merkezlerinden ya da www.iskur.gov.tr üzerinden yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim