2017 yılına girilmesi ile bakanlar Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşmalar yaparak giderler, gelirler ve personeller hakkında duyurular yaptığı gibi yine bakanlıkların ve kamu kuruluşlarının resmi internet sitesi aracılığı ile performans programları yayımlandı. Yayımlanan performans programlarına göre kamu kuruluşlarının kaç kişilik personel alımı yapacağını duyurmaktayız.

Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Naci Ağbal personel alımı hakkında müjdeleyici bir haber vererek nüfus müdürlükleri için toplam bin 500 kişilik memur personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki bu alımlara ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı mı? Alımlar ne zaman yapılacak.

Alımlar Kesin Yapılır Mı?

Maliye Bakanı Naci Ağbal nüfus müdürlükleri için bin 500 kişilik memur personel alımı yapacaklarını duyurdu. Peki alımlar yıl içerisinde kesin olarak yapılır mı? Bin 500 kişilik alım açıklaması Maliye Bakanından geldi ve Naci Ağbal nüfus müdürlüklerinde görev yapmak üzere bin 500 sözleşmeli personel desteği kararı aldıklarını duyurarak mevcut nüfus müdürlüğü personellerinin de fazla mesai yapacaklarını ve mesai ücretlerinin de ödeneceğini müjdeledi.

Alımların yıl içerisinde kesin olarak yapılması beklenmekte olup nüfus müdürlükleri için bin 500 kişilik personel alımının yıl içerisinde aralıklar yapılması bekleniyor. Nüfus müdürlüklerinin bin 500 kişilik personel alım ilanlarını yayımlaması ile bizlerde bu ilanları sizlere duyuracağız.
Editör: TE Bilisim