Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Lisans Mezunu 1 Veteriner Hekim, 2 Mühendis alacak. Lise mezunu 1 Teknisyen ve Önlisans mezunu 1 Tekniker olmak üzere toplamda 5 kişi alacak. Ayrıca adayların bu yönde KPSS den puan almış olmalarıda şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı poziyonlar için adaylardan, En az lise mezunu olmak şartı ile, önlisans ve Lisans mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Memurluk kanununa göre 40. madde de belirtilen yaş şartlarını taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik açısından askerliğin yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın resmi gazete de yayımlanması ile birlikte en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre adaylar başvurularını en geç, 16 Mayıs 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim