NATO Daimi Temsilciliği bünyesinde bulunan boş pozisyonların doldurulması için aralıklar ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Genel olarak ilan bildirileri NATO Daimi Temsilciliği tarafından hazırlanmakta ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan duyuru ile NATO Daimi Temsilciliği kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Peki kimler başvurabilir? Kimler alınacak? İşte detaylar.

Aranan Nitelikler

NATO Daimi Temsilciliğinin yayımladığı bildiriye göre kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapılacağı duyuruldu. Peki bu alıma kimler başvurabilir? 

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
41 yaşından gün almamış olmak
En az lise mezunu olmak
Çok iyi derece Fransızca, İngilizce ve Türkçe biliyor olmak
Bilgisayar ve daktilo kullanmasını biliyor olmak

Başvuru yapmak isteyen adaylar NATO Daimi Temsilciliğine şahsene ya da posta yolu ile başvuru yapabilir. Yazılı sınav13 Aralık 2016 tarihinde yine NATO Daimi Temsilciliğinde yapılacak. 

Türkçe’den Yabancı dile (Fransızca ve/veya İngilizce) çeviri (1 saat)
Yabancı dilden (Fransızca ve/veya İngilizce) Türkçe’ye çeviri (1 saat)
Türkçe Kompozisyon (1 saat)
Matematik ( 1 Saat)

Yazılı konuları yukarıda verilmiş olup yine adaylara 20 Aralık tarihinde sözlü sınavda yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların 28 Kasım 2016 tarihine kadar aşağıda ki adrese başvuru yapması gerekmektedir.

T.C. NATO Daimi Temsilciliğimizin Boulevard Leopold III, 1110 Bruxelles

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim