Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere farklı niteliklerde toplamda 3 kişilik karo ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesine alım yapacağı kadro için adaylardan en az lise mezunu olmak üzere Lise ve Lisans meunu Büro Personeli alacak. Toplamda 3 kişilik kadro ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 2 Lisans ve 1 Lise mezunu personel alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,  kadrosuna göre belirlenene özel şartları taşımak ve 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın gazetede yayımlanması ile birlikte başlamış olup, en geç 15 gün içerisinde yani en geç 30 Ekim 2017 tarihine kadar başvurular yapılması gerekmektedir. Başvurular, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.) İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.