Milli Savunma Bakanlığı Nisan ayının ilk haftasında yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde Sözleşmeli oalrak personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvurular 07 Nisan 2017 tarihinde başlamış olup bugün ( 21 Nisan 2017 ) sona ermektedir. Milli Savunma Bakanlığıfarklı pozisyonlarda toplamda 25 kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli olarak alım yapacağı kadrolar, 2 Siber Güvenlik Uzmanı, 1 Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı, 2Kıdemli Linux Sistem Yönetim Uzmanı, 3 Kıdemli Microsoft Sistem Yönetim Uzmanı, 4 Kıdemli BS Güvenlik Uzmanı, 4 Kıdemli Ağ (Network) Yönetim Uzmanı, 2 Yazılım Proje Yöneticisi, 1 Örün (web) Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Java Yazılım Uzmanı, 2 Veri Tabanı Uzmanı, 2 Proje Yönetim Uzmanı şeklindedir. 

Milli Savunma Bakanlığı bu kadrolara başvuruda bulunan adaylar için Sözlü Sınav yapacaktır. Sözlü Sınav ise, 08 Mayıs 2017 tarihi ile 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında MSB Devlet Memurları Eğitim Merkezi Komutanlığı (Emniyet Mah. Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle/ANKARA Tel.No:0312 2157600) adresinde yapılacaktır. Adaylar sözlü sınava katılabilmeleri için bütün şartları taşımak zorundadır. Başvurusu onaylanan adayların listesi, Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sayfaında duyurulacaktır. 

BAŞVURU İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

Milli Savunma Bakanlığı yukarıdaki kadrolar için adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 657 sayılı DMK 48. maddesindeki A fıkrasında bulunan 7. maddeye göre sevk edilecekleri hastaneden sağlık raporu almak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak,Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek şartları aranmaktadır. Ayrıca her kadro için aranan özel şartlara ulaşmak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
Editör: TE Bilisim