Maliye Bakanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Maliye Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alacak. Maliye Bakanlığı personelleri Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına alım yapacak. Adaylar Maliye Bakanlığı tarafından yapılacak olan sözlü sınava katılarak sınavda başarılı olan 8 kişi kadrolara alınacaktır. Ayrıca sınava KPSS puan sırasına göre kadro sayısının 10 katı kadar alınacaktır.

ALIM KADROLAR NELEDİR:

Maliye Bakanlığı bünyesine, 3 kat maaş ile 1 kişi Kıdemli Ağ ve Güvenlik Uzmanı, 2 Kat maaş ile 1 kişi Ağ ve Güvenlik Uzmanı, 2 Kat maaş ile Sistem Yöneticisi, 3 kat maaş ile Kıdemli yazılım geliştirme Uzmanı, 2 kat maaş ile 4 kişi Yazılım geliştirme Uzmanı, olmak üzere toplamda 8 sözleşmeli bilişim personeli alacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları başlamış olup, adaylar en geç 12 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru gününe kadar  www.masak.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu”nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte en geç 12.07.2017 tarihine kadar Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı, Maliye Bakanlığı N Blok Dikmen Cad. 06100 Çankaya/ANKARA adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihine kadar anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır. İlanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile e-posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Maliye Bakanlığı adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesndeki şartları taşımak, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, şartları ve her kadro için özel şartlar aranmaktadır. Bunlara ilanın tam metnini inceleyerek öğrenebilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim