Los Angeles Başkonsolosluğu 19 Eylül 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı sekreter pozisyonunda bulunan boşluğu doldurmak üzere Sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. 

Alımı yapılacak adaylar, Los Angeles Başkonsolosluğu tarafından yapılacak olan Giriş Sınavı ile seçilecektir. Sınavın yazılı eleme bölümü 18 Ekim 2017 tarihi Çarşamba günü saat 13:00 da T.C. Los Angeles Başkonsolosluğunda yapılacaktır. Başvurusu yapan ve sınava katılacak adaylar sınava girerken pasaport veya nüfus cüzdanının aslını yanlarında bulundurmaları gereklidir. 

Buna göre sınava katılmak isteyen adaylar, Türkiye Cumhuriyeti  Vatandaşı olmak, sınavın tarihi itibari ile 41 yaşından gün almamış olmak, en az lise mezunu veya bunlara denkliği olan ve gerekli kurumlarca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek, Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek, her türlü iklim koşullarında görevini yapmasına engel durum olmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranmaktadır.

Başvuruda bulunacak adaylar ise, en geç 03 Ekim 2017 tarihine kadar mesai saai bitmine kadar başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular, “6300 Wilshire Blvd. Suite 2010, Los Angeles CA-90048” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 08.30-12:30 ve 13:30-16.00) şahsen yapılabilir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluk sorumlu değildir.

Editör: TE Bilisim