Uzun zamandır beklenen KYK 1044  memur alım sonuçları açıklandı.  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtkur tarafından KYK  memur alım sonuçları açıklandı. KYK  memur alım Sonuçlarına ilanımız da ulaşabilirsiniz.


Sözleşmeli olarak alınması planlanan 1044 yurt yönetimi sınavına giren adayların beklediği müjdeli haber Sonunda geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından sınav sonuçları açıklandı.

5 Nisan 2017 ve 14 Nisan 2017 tarihleri arasında başvuruları alınan KYK 1044 sözleşmeli memur alımı kapsamında bilindiği üzere 8 Mayıs- 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında sözlü sınavlar gerçekleşmişti. Gerçekleştirilen bu sınavlarda başarılı olan adaylar memur olma yolunda atama hakkı kazandı. Ggerçekleştirilen sözlü sınavda başarılı olan adaylar 11 ağustos 2017 tarihine kadar aşağıda vermiş olduğumuz belgeleri istenilen ilgili il müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

KYK  1044 MEMUR ALIMINDA İSTENİLEN BELGELER

-Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve adres bilgilerine ilişkin yazılı beyan
- Adli sicil  kaydı
- Diploma ya da mezuniyet belgesi
- Girmiş olduğu KPSS sonuç belgesi
- Askerlik durumu hakkında belge
- 6 adet fotoğraf
-Nüfus cüzdanı fotokopisi
 bu görevi yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair yazılı beyan
- Mal bildirim formu
-Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu da doldurularak ıslak imzalı olarak teslim edilecektir

Yukarıda saymış olduğumuz belgeleri tamamladıktan sonra adaylar Bu belgeleri şahsen elden teslim etmeleri gerekmektedir. Adayların posta, kargo ya da kurye ile yapacakları başvurular ise kabul edilmeyecek 


KYK 1044 memur alımı sonuçları ve gerekli belgeler için TIKLAYINIZ.


 

Editör: TE Bilisim