Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı personel alım ilanı yayınladı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 13 personel alacak. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı personel alım ilanı detaylı bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel açığını kapatmak adına ilan yayımladı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel istihdamına karşılamak adına  iç Denetçi, uzman personel ve destek personeli alımları yapacak.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından açıklanan personel alımı ilanı başvuru tarihleri 05 Eylül 2017-14 Eylül 2017 olarak açıklanırken, sınav tarihi ise 26 Eylül 2017- 28 Eylül 2017 olarak duyuruldu. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı personel alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar  Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mahallesi. Saray Sokak No:1 KASTAMONU adresine başvurularını yapabilecekler.

GENEL ŞART VE NİTELİKLER


-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
-Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini yapmış, ertelettirmiş [son başvuru tarihi itibariyle en az 1 yıl] veya muaf olduğunu belgelemek.
-Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak.
-Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmamak.
-Tercih nedeni kapsamındaki belgeleri Türkçe veya İngilizce, diğer tüm belgeleri Türkçe olarak sunmak.
-Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.
 
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı toplamda 16 personel alacak. personel dağıtım kadrosu şu şekilde;

 iç Denetçi(1)
 uzman personel(10)
 Destek personeli(2) 
 
Yapılacak olan Sınavda başarılı olan adaylar açıklanan bölge illerinden  Çankırı, Sinop Kastamonu İllerinde görevlendirilecektir.

Editör: TE Bilisim