Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımı gerçekleştiriyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak içn farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 15 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre adaylara sözlü ve yazılı olmak üzere 2 aşamalı Giriş sınavı sistemi uygulanacaktır. Adayların ilgili Giriş sınavına katılabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kredi ve Yurtlar Kurumu adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya aserlik ile ilgisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya buna denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak şartları aranacak. 

Kredi ve Yurtlar Kurumu bu yönde farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak bilişim personeli alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 11 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 25 Haziran 2018 tarihine kadar Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığına (Söğütözü Mahallesi 2176. Sokak No:25 Çankaya/ANKARA) şahsen veya posta yolu ile ulaştırması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için şağıdaki bağlantıyı kullanabiilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim