Savunma Sanayii Müsteşarlığı personel alımı yapıyor. Yayımlanan ilana göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Buna göre, Savunma Sanayii Müsteşarlığı yapacağı sözlü sınav sonucuna göre 60 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Özel Bilgi ve İhtisas Gerektiren konularda çalıştırılmak üzere sınavla kadro karşılıksız sözleşmeli olarak, 23 Proje Mühendisi, 28 Proje Asistanı ve 9 Yönetici asistanı olmak üzere toplamda 60 sözleşmeli personel alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

SSM alım yapacağı boş kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde belirtilen şartları taşımak, Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren eğitim düzeyinde bölümlerden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış olan yurtiçi veya yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılanKamu Personeli Seçme Sınavından Proje Mühendisi için KPSSP1 puan türünden en az 70, Proje Asistanı pozisyonu için KPSSp1 puan türünden en az 65 ve Yönetici asistanı için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Yapılan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden en az 50 puan almış olmak ve Daha önce alım yapılacak pozisyonlar için iki defadan fazla sınava giripte başarısız olmamış olmaları gerekmeketdir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 03 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 18 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması zorunludur. Başvurular, Savunma Sanayii Müsteşarlığı resmi internet sitesi olan (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak,İlanda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 18 Eylül 2018, Salı günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) sisteme yükleyeceklerdir. İlan hakkında detaylı bilgi almak ve ilanın tam meynine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim