Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Kocaeli Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca Sözleşmeli pozisyonda personel alımı yapmak için ilan yayımladı. Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan durumu esas alınarak yapılacak sıralama ile sözlğ sınav yapılacaktır.

Buna göre Kocaeli Üniversitesi ücretlerin Özel Bütçeden karşılanmak üzere 1 kişilik boş kadro ile 1 adet programcı alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANIR?

Kocaeli Üniversitesi alımını yapacağı Programcı pozisyonu için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinden veya bunlara denkliği bulunan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak ve 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 puan lamış olmak şartları aranacaktır. Ayrıca bunlar dışında pozisyonuna göre aranacak diğer özel niteliklere ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 30 Ekim 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.  Başvurular Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.