Devlet Personel Başkanlığı yayımlamış olduğu ilanları arasında bulunmakta olan ilana göre Kocaeli Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını açıkladı. Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre Kocaeli Üniversitesi KPSS B Grubu puan durumunu esas almak sureti ile yapılacak sıralama sonucunda adayların istihdamını yapacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Kocaeli Üniversitesi yayımlamış olduğu ilanına göre bünyesine, 4 Eczacı, 5 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 1 Biyolog, 14 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 25 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Buna göre alım kadrolarında Önlisans mezunlarına ve Lisans mezunlarına kadro verilmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Kocaeli Üniversitesi alım yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Nöbet usülü çalışmasına mani durum olmamak, Daha önce çalıştığı kurumdan çıkartılmamış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre Önlisans mezunu için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Ancak alım kadrolarına göre Eczacı Poziyonu için KPSS şartı aranmıyacak.Buna göre KPSS li KPSS siz alım yapılacak. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Buna göre adaylar en geç 15 gün içerisinde başvurularını yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular en geç 16 mayıs 2018 tarihine kadar Kocaeli Üniversitesi resmi interne sayfasından temin edilecek başvuru formu ile birlikte, 2016 KPSs sonuç belgesi, Nüfus Cüzdanı Forokopisi, Diploma önlü arkalı fotokopisi, Erkek adaylar için askerliğini gösterir belge ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metni üzerinden başvuru formuna ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim