Kocaeli Üniversitesi yaptığı duyurusuna göre bünyesine sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Kocaeli Üniversitesi farklı pozisyonlarda toplamda 62 sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylar başvurularını 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan sırasına göre yapacaklar. Yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar derecelendirme yapılacaktır. 

ALIM KADROLARI NELERDİR:

Kocaeli Üniversitesi bünyesine, Lisans mezunu 32 Hemşire, Meslek Lisesi mezunu 20 Hemşire, 1 Sağlık Fizikçisi ve 9 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 62 sözleşmeli personel alımı yapacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIR?

Kocaeli Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum söz konusu olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Lise mezunları için KPSSP94 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve daha önce çalışılan kurumda herhangi bir ceza ile ayrılmamışolmak şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlayacak olup en geç 15 gün  içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yani son başvurular 19 Temmuz 2017 saat 16:30 a kadar yapılması gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim