Kocaeli Üniversitesi 79 Sözleşmeli Personel Alacak
Kocaeli Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Kocaeli Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli bölümlerden mezun olmuş toplamda 79 adet Sözleşmeli personel alacak. Sizde Kocaeli Üniversitesi kadrolarına dahil olmak için haberimizin devamında verilmiş olan bilgileri inceleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Kocaeli Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin sözleşmeli personel kadrosunda bulunan eksikliği tamamlamak adına, farklı bölümlerden mezun olmuş toplamda 79 adet Sözleşmeli Hemşire alıyor. Alınacak sözleşmeli personeller 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlene Kamu personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre değerlendirilip kadroya dahil edileceklerdir. Aşağıda verilen kadro bilgilerini ve diğer bilgileri inceleyerek başvurulaınızı gerçekleştirebilirsiniz.
KADROLAR:
 - Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik programından mezun olmak şartı ile 10 Hemşire
 - Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Lisans programından mezun olmak şartı ile 69 adet Hemşire,
Olmak üzere toplamda 79 kişilik boş kadro mevcuttur. Ayrıca alınacak olan hemşirelerin bütçe giderleri, Özel bütçe gelirlerinden karşılanacaktır.
ARANAN ŞARTLAR:
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - 18 yaşını tamamlamış olan adaylar ( Sınav tarihi itibari ile )
     - Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgili bulunmayan adaylar ( Erkek adaylar için ) ,
     - 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak
     - Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak. 
     - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
    - Daha önce Kocaeli Üniversitesi ailesinde çalışmış ve görevinden istifa etmiş olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
    - 2014 KPSS B Grubu sınavlarından, KPSSP3 Lisanas mezunları için, KPSSP94 Ortaöğretim Mezunlşarı için geçerli olacaktır.
     - Gerçeğe aykırı veya gerçek olmayan belge verenler hakkında yasal işlem bnaşlatılacak olup , Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 02 Kasım 2015 tarihi itibari ile 16 Kasım 2015 tarihi arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 
Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerek daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.