Kırklareli İl Özel İdaresi 27 Mart 2017 tarihli yapmış bulunduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini tamamalamak adına farklı pozisyonlarda toplamda 6 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Kırklareli İl Özel İdaresi 6 kişilik kadrosu ile, 2 adet Mimar, 2 adet İnşaat Mühendisi, 1 adet Harita Mühendisi ve 1 adet Harita Teknikeri alacak. Adaylar başvurularını yaptıktan sonra, başvurusu onaylanan adaylar, Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından yazılı ve sözlü sınava tabii tutulacaktır. Ayrıca adayların başvuruları kabul olması için 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. 

Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, herhangi bir diğer kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmaması şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan personel adaylar Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından sınava katılabilecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 21 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Kırklareii İl Özel İdaresi iıısaır Kaynaklarl Ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim