Devlet Personel Başkanlığı tarafından 23 Temmuz 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Kırıkkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumunu esas almak sureti ile sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı.

Söz konusu yayımlanna ilana göre Kırıkkale Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olan 2 Hemşire ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olan 1 Eöntgen Teknisyeni olmak üzere toplamda 3 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kırıkkale Üniversitesi alımını yapacağı personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. Maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erke kadaylar için askelriğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünbden puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilriler. Buna göre adaylara en fazla 15 gün başvuru süresi verilmiş olup adaylar en geç 15 gün içerisinde Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı’nın https://dis.kku.edu.tr/Fakulte/Duyuru/Index sayfasından temin edilecek “Başvuru Formu”nu eksiksiz doldurarak istenilen belgeler ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı’na şahsen yapmaları gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim