Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için toplamda 662 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun değişik 4. maddesinin B fıkrası hükümleri ile Bakanlar Kurulu kararı ile Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatında bulunan eksikliği gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek.

İlgili pozisyonlar ve kadrolar ÖSYM tarafından yayımlanacaktır. Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü 662 personel kadrosu için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan sıralaması esas alacaktır. Alımlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından doğrudan yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecektir.

Söz konusu olan KGM personel alımı yerleştirme işlemine dair duyurular ve tercih kılavuzları ÖSYM internet sitesi üzerinden (http://www.osym.gov.tr) yayımlanacak ve adaylar tercih işlemlerine 10 Temmuz 2018 tarihinde başlayacaktır. Buna göre merkezi yerleştirme tercih işlemleri en geç 16 Temmuz 2018 tarihine kadar ÖSYM üzerinden yapılacaktır.

 İnternetten tercih gönderme işlemleri, 16 Temmuz 2018 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular Karayolları Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayımlanacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim