Kastamonu İl Özel İdaresi kendi bünyesine personel istihdamına gerçekleştirecek. İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan Açıklama ile birlikte 8 adet sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Kastamonu il özel idaresi sözleşmeli personel alımı ilanına dayalı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu ve 36. maddesi gereğince Açıklanan ve istihdam sağlanacak olan boş kadrolar için sözleşmeli 7 adet Teknik Ve bir adet sağlık hizmetler sınıfında toplamda 8 sözleşmeli personel istihdamı yapılacağı açıklandı.

Kastamonu il özel idaresi sözleşmeli personel alımı ilanına kimler başvuruda bulunabilecek? Kastamonu il özel idaresi sözleşmeli personel alımı ne zaman başlıyor ve ne zaman son bulacak. hangi bölümlere alımlar gerçekleşecek. Kastamonu l Özel İdaresi tarafından açıklanan sözleşmeli personel alım ilanı için genel şartlar nitelikleri Aşağıda bulabilirsiniz.

ALIM ÜNVANLARI

-İnşaat mühendisi: lisans 4 yıllık fakülte mezunu 3 kişi
- Makine mühendisi: lisans 4 yıllık fakülte mezunu 2 kişi
-Harita mühendisi: 4 yıllık fakülte mezunu 1 kişi
- Restorasyon teknikeri: Önlisans 2 yıllık Yüksekokul.’ restorasyon ve konservasyon’ ile’ restorasyon’ bölümü mezun olmak.
- Biyolog: lisans 4 yıllık fakülte mezunu bir kişi

GENEL ŞARTLAR

-Erkek adaylarda askerliğini yapmış veya askerlikten muaf olmak,
-657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.
-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruluşundan Emeklilik ve Yaşlılık aylığı alıyor olmamak,
-Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak
Müracaat Başlangıç Tarihi :16/01/2017 Saat 08:00, Müracaat Bitiş Tarihi :30/01/2017 Saat 17:00 dir.
Kastamonu İl Özel İdaresi 8 sözleşmeli personel alım ilanına dair geniş bilgileri yazımızın sonundaki linke tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim