Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan Karayolları Genel Müdürlüğünüm 640 kişilik memur personel alımı yapılacağı hakkında haber yapmıştık ve ilanın hazırlandığını dile getirmiştik.

En az lise mezunları için kadro ayrılması bekleniyordu ancak KPSS 2017/4 ilanının yayımlanması ile lisans ve önlisans mezunları için kadro ayrıldığı görüldü. Peki Karayolları Genel Müdürküğü KPSS 2017/4 kapsamında 640 kişilik personel alımını hangi kadrolar için yapacak.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK

Tekniker
Mimar
Mühendis
Şehir Plancısı
Büro Personeli

Yukarıda verilmiş olan kadrolar için Karayolları Genel Müdürlüğü toplam 640 kişilik memur personel alımı gerçekleştirecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

Karayolları Genel Müdürlüğünün toplam 640 kişilik personel alımı yapacağı KPSS 2017/4 kamuoyuna duyuruldu. Peki başvurular nasıl ve ne şekilde yapılacak.

Buna göre adayların 12 Nisan 2017 tarihi ile 18 Nisan 2017 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile müracaat işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru yapan adayların yerleştirme ücreti olan 15 TL'lik ödemeyi de yapması gerekmektedir. ÖSYM tarafından yayımlanan duyuru da hangi mezunların başvuru yapabileceği konusunda bilgiler verildiği gibi yine hangi illere alımların yapılacağı konusunda da bilgi verildi. Adaylar aşağıda ki linkleri takip ederek bilgi sahibi olabilir.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim