Karadeniz Teknik Üniversitesi 100 Sözleşmeli Personel Alacak
Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere en az lise mezunu olmak şartı toplamda 100 adet Sözleşmeli hemşire alıyor. Sizde Karadeniz Teknik Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Karadeniz Teknik Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre Sözleşmeli 100 kişi alacak. Alınacak personeller Karadeniz Teknik Üniversitesinin düzenlediği Sözlü ve Yazılı sınav yapılmaksızın, Lisans 2014 KPSS B Grubu sınaı ile KPSSP3 esas alınarak, Lise mezunları için ise KPSS B Grubu KPSSP94 puan türü esas alınarak kadroya dahil edileceklerdir.  Karadeniz Teknik Üniversitesi alacağı hemşirelerden bazı şartlar istemektedir. Bu aranılan şartlar şu Şekildedir;
GENEL ŞARTLAR:
     -  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 58. maddesindeki şartları taşıyan adaylar,
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS B Grubu puan almış olan adaylar,
     - Herhangi sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı emekliliği aylığı almayan adaylar,
     - 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler;fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 02 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olup, 16 Kasım 2015 tarihinde Mesai saati bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvurular Karadeniz Teknik üniversitenin Personel daire başkanlığının pdb.ktu.edu.tr web adresinden temin edilecek örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir.Posta ile yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir
Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerek özel şartlar hakkında ve diğer bilgiler hakkında ayrıntılı bilgi alabilr ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim