Devlet Personel Başkanlığı tarafından 13 Eylül 2017 tarihli yapılan duyuruya göre, Kampala Büyükelçiliği bünyesinde bulunana personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 kişilik boş kadro ile bünyesine Sözleşmeli olarak Sekreter alımı gerçekleştirecek. Başvuruda bulunacak adyalar en az lise mezunu olmak zorunda ve diğer nitelikleri taşımak zorundadırlar. İşte detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kampala Büyükelçiliği alımını yapacak olduğu boş kadro için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, yapılacak sınav tarihi itibari ile 41 yaşından büyük olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, en az lise mezunu veya denki okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu milli eğitim bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, çok iyi derecede ingilizce ve Türkçe bilmek, Bilgisayar ve Daktilo kullanabilme, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

SON BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Başvuru yapacak adaylar, en geç 29 Eylül 2017 tarihine kadar başvurularıı gerçekleştrmeleri gerekmektedir. Başvurular, “Elgon Terrace Plot 9, Kololo, Kampala, UGANDA, P.O. Box: 34718” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09.30-17.00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir.

Editör: TE Bilisim