Kafkas Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlamış olduğu ilanına göre 47 personel alımı yapacak. İlgili alımlar sözleşmeli personel alımı statüsünde yapılacak olup alım pozisyonları farklı kadrolara dağıltımıştır. Buna gmre adaylardan 2016 yılı KPSS puanı sıralaması esas alınarak yerleştirme yapılacaktır.

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Kafkas Üniversitesi bünyesine toplamda 47 kişilik boş kadrosu ile Lise mezunu 19 Hemşire, Lisans mezunu 18 Hemşire, Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri, Lisans mezunu 2 eb,  Lise mezunu 2 ebe , 2 Eczacı ve 3 Diğer Sağlık Personeli alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kafkas Üniversitesi alımını yapacağı Lise, Önlisans ve Lisans mezunları pozisyonları için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik krumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 01 Haziran 2018 tarihine kadar Kafkas Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki ilanın metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim