Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli personel temini için başvuru kılavuzu yayımlamıştı. Söz konusu ilan 15 Ağustos 2018 tarihinde yayımlandı ve başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı. Ancak başvurularda son günlere gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için ilgili ilan hakkında bir kez daha detaylı bilgi vermekteyiz.

Jandarma Genel Komutanlığı 657 sayılı devlet memurları kanununa göre açıktan temin yolu ile 11 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim personeli alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Jandarma Genel Komutanlığı alımını yapacağı sözleşmeli personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak ise, İlgili fakültelerin Bilgisayar bölümlerinden mezun olmuş olmak, Analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Yabancı dil sınavından İngilizce dilinden en az 60 ve üzeri puan almış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 15 Ağustos 2018 tarihi ile başladılar ve başvurular en geç 07 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını sadece www.jandarma.gov.tr ve www.jsga.edu.tr internet adresinden ulaşılabilecek Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru ekranına ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim