Jandarma Genel Komutanlığı 07 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için 18 kişilik boş pozisyon ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. 18 Kişilik boş kadro ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine istihdam sağlamak üzere sözleşmeli bilişim uzmanı alımı gerçekleştirecek.Bu ilana hem bayan hem bay adaylar başvuru yapabilirler.

Peki Alım Kadroları Nelerdir?

Jandarma Genel Komutanlığı, 1 Yazılım Sistemleri İnceleme ve Tekip Uzmanı, 1 Donanım İnceleme ve Takip Uzmanı, 1 Elektornik Haberleşme ve Güvenlik Uzmanı, 1 Saldırı Tespit ve Önleme Uzmanı, 1 Risk Analiz ve Açıklık tespit uzmanı, 9 Yazılım geliştirme uzmanı, 1 Sistem alt yapı uzmanı, 1 Sistem ve yönetim geliştirme uzmanı, 1 Uygulama ve veri tabanı güvenlik uzmanı, 1 Ağ güvenlik cihazları yapılandırma ve yönetim uzmanı olmak üzere toplamda 18 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacaktır.

Adaylardan hangi Şartlar Aranacak?

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, yoğun iş ortamında gurup içerisinde çalışabilmek, analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak, yaratıcı ve yenilikçi olabilmek şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar, en geç 03 Temmuz 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış bulunmaktadır. Başvurular sadece www.jandarma.gov.tr internet adresinden yapılacak olup, posta ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek ve bu başvurulara cevap verilmeyecektir. Adaylar sadece bir unvanda başvuru yapacaklardır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/JpQu1F ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim