Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine 657 sayılı kanuna göre Devlet Memurları 375 sayılı KHK’ya tabi edilen açıktan temin yoluyla sözleşmeli bilişim personeli (cinsiyet ayrımı yapılmadan) temini yapılacaktır. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların başvuracakları genel şartlar şu şekildedir;

BAŞVURU ŞARTLARI:

T.C vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesiyle belirtilen genel şartlar ve özel şartlara sahip olmak, Müracaat tarihi 7 Eylül 2018 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine hitaben kazai rüşt kararı almış olmak, Herhangi bir şekilde sicil kaydının olmaması, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, 657 Devlet Memurları Kanunu 53’üncü madde hükümleri ile saklı kalmak kaydıyla görevine devam etmeye engel hiçbir akıl hastalığının bulunmaması, Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.Kılığı. Sahil GüvK.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir neden ile çıkarılmamış olmak., Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi görevlerde çalışıyor olmamak., Başvurulardan sonra yapılacak olan güvenlik soruşturmalarında olumsuz sonuç almamak ŞARTLARI RANACAKTIR.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Ön başvurular 15 Ağustos – 7 Eylül 2018 tarihleri arasında jandarma.gov.tr internet adreslerinden yapılacak olup başvuru kılavuzu www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr internet sitelerinden yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim