jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel temin Sistemi tarafından yapılmış olan duyuruya göre  Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli olarak kamu personeli alımı yapacğaını duyurdu. İlgili ilan bugün yayımlanmış olup adaylar başvurularına da bu gün başlayabilirler. Haberimizin devamından başvuru şartlarına, Başvuru kılavuzuna ve başvuru ekranına ulaşabilirsiniz.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Jandarma Genel Komutanlığı alımını yapacağı sözleşmeli personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarındna mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, TSK, Jandarma ve Sahil Güvenlik ile kamu kurum ve kuruluşlardan emekli veya kendi isteği ile çıkartılmamış olmaki herhangi bir kamu kurumunda görev yapmıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir terör örgüt üyesi olmamak, Analitik düşünebilme yeteneğine sahip, 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Yapılan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

AYrıca adaylardan aanan pozisyonuna göre özel olarak belirtilen nitelikleride taşımaları şarttır. Özel niteliklere Başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz. Buna göre adayların KPSS puan durumu ve YDS puan durumu esas alınarak, KPSSp Puanının %70 i ve YDS puan türünün %30 u esas alınarak çıkan sonuca göre adaylara Mülakat yapılacaktır.

Mülakat sonucuna göre ise Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine 11 kişilik kadro ile Sözleşmeli Bilişim personeli alacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Ön Başvurularına 15 Ağustos 2018 tarihi ile başlayabilirler. Başvurular en geç 07 Eylül 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar başvurularını sadece www.jandarma.gov.tr ve www.jsga.edu.tr internet adresinden ulaşılabilecek Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaĢkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Aşağıda Direk Başvuru ekranına ve başvuru kılavuzuna ulaşabilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Başvuru Ekranı İçin Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim