Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre Jandarma Genel Komutanlığı na 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesindeki şartlara göre, Erkek veya bayan personel alımı yapılacak. Buna göre Jandarma Erkek veya Bayan alımı yapacak ve adayların balvuru yapabilmeleri için başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre Jandarma Genel Komutanlığı 2 Sözleşmeli Pilot ve 14 Sözleşmeli Bilişim personel alacak. Adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde sizlerle aşağıda paylaşacağımız Faliyet Takvimine göre kadro işlemleri gerçekleştirilecektir.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için Askerlik ile ilgisi bulunmamak, başvuru tarihi itibari ile herhangi bir siyasi parti üyesi olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir kamu kurumunda çalışıyor olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar Ön Başvuru yapabilmeleri için başvuru şartlarını taşımaları gereklidir. Buna göre adaylar başvurularını 24 Nisan 2018 tarihi ile 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre Ön Başvurular sadece www.jandarma.gov.tr ve www.jsga.edu.tr internet adresinden ulaĢılabilecek Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaĢkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim