İzmir Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Sanatçı Alımı

İzmir Devlet Opera ve Balesi personel alımı yapıyor. İzmir Devlet Opera ve Balesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 2 adet Sözleşmeli Personel alacaktır. Sizde İzmir Devlet Opera ve Balesinin bünyesine dahil olmak üzere alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru şekline, başvuru bilgilerine, başvuruda gerekli olan belgelere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı Genel Müdürlüğümüz İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacım karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 2 adet Orkestra Sanatçısı (1 Timpani/Vurmalı Çalgılar ve 1 Trombon) alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar aranır. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türk Uyruklu Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Orkestra Sanatçısı Uygulama Müfredatı Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Orkestra Sanatçısı olarak çalıştırılacak sanatçılar, Müdürlük tarafından belirlenecek değerlendirme yapılan branşla ilgili en az 3 kişilik komisyon tarafından dinleme ve denemeye tabi tutularak başarılı olanlar ile sözleşme yapılacaktır.

SINAV ŞEKLİ

TİMPANİ / VURMALI ÇALGILAR: a)Adayın kendi seçeceği Timpani,Marimba,Ksilofon,Trampet ve diğer vurmalı çalgıları kapsayan bir konçertonun tümü (Piyano eşlikli). b)Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler. (Timpani ve tüm vurmalı çalgıları içerecektir!). TROMBON: a)F. David Trombon Konçertosu, sadece 1 ve 2 nci bölüm, kadansıyla (Piyano eşlikli). b)Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular, en geç 20 Mart 2015 Cuma günü mesai saati bitimine kadar ilgili Müdürlüğe; 1-2 adet Fotoğraf, 2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 3-Özgeçmiş, ile şahsen aşağıdaki adrese yapılabilir.

SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Yer : İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü İsmet Kaptan Mh. 1364. Sok. No: 5 Basmane Konak/İZMİR Tarih : 23 Mart 2015 Pazartesi günü Saat : 15:00 İRTİBAT TELEFONU: (0 232) 489 0474 Dahili-23

Editör: TE Bilisim