Devlet Personel Başkanlığı tarafından 28 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere toplamda 133 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. İstanbul Üniversitesi bünyesine Sözleşmeli Personel çalışmasına ilişkin Esaslarda Değişiklik yapılmasına dair esaslarda yer alan 2 inci maddelerin B fıkrasına göre 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı B gurubuna göre 133 personel alımı yapılacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi bünyesine toplamda 133 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Buna göre İstanbul Üniversitesi bünyesine, Özel bütçeden 91 Hemşire, Döner Sermayeden 16 Hemşire ve Lise mEzunu Döner Sermaye bütçesinden 20 Hemşire, 4 Ebe, 2 Diğer Sağlık personeli alımı gerçekleştrecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Üniversitesi personel alımı ilanına başvuru şartlarını taşıyan her ay başvuru yapabilir. İstanbul Üniversitesi adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 veya KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak, haftalık 40 saati aşmayacak şekilde belirlenen görevlerde gece dahil çalışmayı kabul etmek şaertları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına başlayabilriler. Buna göre adaylar en geç 15 gün içerisinde yani en geç 12 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim