İstanbul Üniversitesi personel alımı yapıyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı sitesindeki 24 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti. Adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavına göre alınacak. Adayların 2016 yılı KPSS B Grubu puan sırası esas alınarak sıralamaya göre alınacaktır. 

ALIM KADROSU VE PERSONEL SAYISI : 

İstanbul Üniversitesi aşağıdai pozisyonlarda alım yapacak. 

Hemşire: 12 adet sözleşmeli hemşire özel bütçeye ve 15 sözleşmeli Hemşire Döner Sermaye bütçesine olmak üzere toplamda 27 Sözleşmeli Hemşire alınacak. Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmaları ve  2016 KPSS P3 Puan Türünden 55 ve Üzeri Puan Almış Olmaları gerekmektedir.

Diğer Sağlık Personeli : Döner Sermaye Bütçesine alınacak olup Diğer sağlık personeli kadrsuna sadede 1 kişi alınacaktır.

Biyolog: Biyolog kadrosuna farklı niteliklerde 2 sözleşmeli personel alınacaktır. Bütçeleri ise Döner Sermaye Bütçesinden karşılanacaktır. 

GENEL NİTELİKLER:

İstanbul Üniversitesi alım yapacağğı 30 kişilik boş kadro için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı aylığı veya emekli aylığı almıyor olmak, sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, haftalık çalışma saati 40 saati aşmayacak şekilde üniversitenin ayarladığı çalışma saatlerinde gece dahil olmak üzere kabul etmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden ve Lise Mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 24 Nisan 2017 tarihi ile 08 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular, www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim